banner
Asayiş

Tır düğün konvoyuna çarptı: 9 yaralı

DÜĞÜNE 2 SAAT KALA KAZA YAPTILAR, GELİNİN ERKEK KARDEŞİ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR Aksaray’da, Ankara-Niğde otoyolu Ortaköy gişeler yakınlarında yolun sağına park eden düğün konvoyundaki araçlara tır çarptı. Kazada  9 yaralıdan..

Tır düğün konvoyuna çarptı: 9 yaralı
banner

DÜĞÜNE 2 SAAT KALA KAZA YAPTILAR, GELİNİN ERKEK KARDEŞİ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Aksaray’da, Ankara-Niğde otoyolu Ortaköy gişeler yakınlarında yolun sağına park eden düğün konvoyundaki araçlara tır çarptı. Kazada  9 yaralıdan 7’sinin taburcu olduğu, 2 kişinin de devam eden tedavi sürecinde durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Sümeyye & İhsan Ö. çiftinin düğün merasimi için Niğde’den Ortaköy ilçesine giderken konvoydaki bir kişinin tansiyonunun düşmesi sonucu araçlar emniyet şeridinde durduğunda kaza meydana geldi. Gelin Sümeyye Ö’nün erkek kardeşi Samet M (29)’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İsmail G. yönetimindeki 81 plakalı taş yüklü tır, otoyolun sağına park eden düğün konvoyundaki Musa K. (38) yönetimindeki 51 plakalı otomobile çarptıktan sonra duramayıp, Durmuş M. (52) idaresindeki 51 plakalı hafif ticari araca, daha sonra da Samet M’nin kullandığı 46 plakalı otomobile çarptı. Kazada Samet M, R.M (17), Hanım M. (20), Kübra M. (28), V. M. (5), Ahmet Y. (53), Şöhret E. (49) Durmuş M. (52) ve Ö.M. (3) yaralandı. Yaralılar, çağırılan ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Bu sırada konvoyda bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan vatandaşlar, tır sürücüsüne kemerle saldırdı. Kavgayı bölgede bulunan polis ve jandarma ekipleri ayırdı.

Tır sürücüsü İsmail G, “Düğün konvoyu yolun kenarına durmuş. Burası virajlı olduğu için görmedim ve son anda fark ettim. Vurunca araçları sürükledim. Yakınlarının bana saldırmasının önemi yok. Acıları var, canları yanıyor” dedi.

2 KİŞİ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Düğün konvoyundaki kazadan yara almadan kurtulan sürücülerden Musa K, ” Niğde’den Aksaray’ın Ortaköy ilçesine düğüne gidiyorduk Kazadan önce annemin tansiyonu yükseldi, ben de su verip sakinleştirdim. Tam araçlara binip devam edeceğimiz esnada tır; benim, eniştemin ve yeğenimin aracına bir anda çarptı. Tır çarpınca araçlar hurdaya döndü ” dedi.

Yaralılardan 7’si taburcu olurken Şöhret E. ile Samet M’nin  durumlarının ağır olduğu öğrenildi. 3 aracın Niğde’den gelin  alma töreni sonrası Aksaray’ın Ortaköy ilçesindeki düğüne giderken kaza yaptıkları  öğrenildi.  Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası