banner
Gündem

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Aksaray’a geliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsaların yapmış olduğu projeler kapsamında toplu açılışlar için 13 Haziran Pazartesi günü Aksaray’a geliyor. Toplu açılış ve ödül..

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu  Aksaray’a geliyor
banner

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsaların yapmış olduğu projeler kapsamında toplu açılışlar için 13 Haziran Pazartesi günü Aksaray’a geliyor.

Toplu açılış ve ödül törenleri hakkında açıklamalarda bulunan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın yapmış olduğu, Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Tesisi, Elektrikli Araç Şarj İstasyonu ve M. Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı salonumuzun açılışı ve Aksaray Ticaret Borsamızın yapmış olduğu Tarımsal Depo ve İşyeri Açılışları, Organize Besi Tesisleri ve Tapu Teslimleri, Lisanslı Depo, 2 İlçede Tarımsal Depo ve Hizmet Binası ile birlikte Tohum Eleme Tesisinin Temel Atma töreni kapsamında Aksaray’a gelecektir. Aksaray İş dünyamızla buluşacak olan Başkanımız, program kapsamında Aksaray’a değer katan istihdamın yıldızlarına da plaketlerini takdim edecektir. Bugüne kadar iş dünyamızın her daim yanında olan ve üyelerimizin sıkıntılarıyla ve talepleriyle bire bir ilgilenen Başkanımızı Aksaray’da ağırlamaktan dolayı büyük onur duyacağız” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası