banner
Gündem

TOGG dolandırıcılarına dikkat!

Aksaray Emniyet Müdürlüğü yerli ve milli üretim olan TOGG üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı. TOGG tarafından yapılan açıklamadaçeşitli sosyal medya hesaplarından yapılan “TOGG hissesi satın alın, TOGG hisselerine..

TOGG dolandırıcılarına dikkat!
banner

Aksaray Emniyet Müdürlüğü yerli ve milli üretim olan TOGG üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

TOGG tarafından yapılan açıklamadaçeşitli sosyal medya hesaplarından yapılan “TOGG hissesi satın alın, TOGG hisselerine yatırım yapın, TOGG yatırım için platform açıyor, TOGG kazanma şansı yakalayın” başlıkları ile gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanıltıcı ilanların gerçekle ilgisi olmadığı bildirildi. Bu tür paylaşımların dolandırıcılık amaçlı olduğu ifade edilen açıklamada kullanıcıların resmi kanallardışındakipaylaşımlara itibar etmemeleri hususunda uyarıda bulunuldu.

Açıklamanın devamında ise “TOGG markasına güven duyan kişileri dolandırmaamacı güden bu tip sahte kampanyalarda markamızınkullanılması yasa dışıdır.Bu tip sahte kampanya ilanlarını üreten, paylaşan ve/veya dağıtan, kişiler,kurumlar ve sosyal medya kanallarıyla ilgili de hukuki süreçleribaşlatılacaktır” denildi.

Emniyet tarafından yapılan uyarıda ise şu ifadelere yer verildi: “TOGG hisse senedi, yatırım, kazanma şansı” gibi asılsız vaatler içeren e-posta, mesaj ya da paylaşımlara itibar etmeyin.Bu tür oltalama girişimlerine karşı duyarlı olun, verilerinizi paylaşmayın.Doğru bilgi için resmî kaynakları takip edin.” Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası