banner
Gündem

‘TOGG’u Aksaray yollarında görmeyi diliyoruz’

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, geçtiğimiz hafta ön siparişleri almaya başlarken sipariş sayıları 100 bini buldu. Ay sonu itibariyle teslimatların başlayacağı belirtilirken Aksaray’dan da ciddi anlamda başvurunun olduğunu belirten Aksaray Ticaret..

‘TOGG’u Aksaray yollarında görmeyi diliyoruz’
banner

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, geçtiğimiz hafta ön siparişleri almaya başlarken sipariş sayıları 100 bini buldu.

Ay sonu itibariyle teslimatların başlayacağı belirtilirken Aksaray’dan da ciddi anlamda başvurunun olduğunu belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “Ülkemizde Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından başlatılan ve Nisan ayı itibariyle yollarda olması planlanan yerli gururumuz TOGG, geçtiğimiz günlerde sipariş rekoru kırarak 41 bin başvuruya ulaşmıştır. T10X V1 RWD 314 kilometre menzilli versiyonu 953 bin lira fiyatla ön siparişe açılırken, T10X V2 RWD versiyonu 1 milyon 55 bin lira, bu modelin 523 kilometre menzilli versiyonu ise 1 milyon 215 bin liradan ön siparişlerini almıştır. 28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemiyle de ön sipariş sahipleri belirlenecek olan yerli otomobilimizin teslimatları da kısa sürede yapılacaktır. Bugüne kadar yerli ve milli üretilen her ürüne sahip çıkan Aksaray’da aldığımız bilgilere göre yüksek oranda vatandaşımız başvuru yapmıştır. Önümüzdeki aylarda Aksaray yollarında TOGG görmek bizleri onurlandıracak ve yerli otomobilimiz şehrimizde birçok vatandaşımız tarafından kullanılacaktır. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın Elektrikli araç şarj istasyonu da üyelerimizin kullanımında olup, TOGG aracı olan üyelerimiz ve vatandaşlarımız araçlarını odamızdan şarj edebileceklerdir.  Bu anlamda yerli ve milli aracımız TOGG’un tekrardan ülkemize hayırlı olmasını diliyor yüzlerce TOGG’u Aksaray yollarında görmeyi diliyoruz ”dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası