banner
Gündem

TOKİ bölgesinde altyapı çalışması

Aksaray Belediyesi TOKİ Bölgesinde altyapıyı yeniliyor. Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu hatları gibi tüm altyapı konuları ele alınıyor. Devam eden altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren..

TOKİ bölgesinde altyapı çalışması
banner

Aksaray Belediyesi TOKİ Bölgesinde altyapıyı yeniliyor. Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu hatları gibi tüm altyapı konuları ele alınıyor.

Devam eden altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi; “Aksaray’ı sağlıklı bir altyapıyla geleceğe taşıyabiliriz, bu doğrultuda göreve geldiğimiz ilk günden bugüne altyapıya büyük önem veriyoruz. Geçici değil, kalıcı çözümler için çalışmalarımızı sürdürdük bu minvalde de devam ediyoruz” dedi.

Şehrin genelinde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında vatandaşlara sağlıklı ve kaliteli içme suyu hizmeti sunabilme adına ömrünü tamamlamış asbest borular yerine uzun ömürlü yeni nesil polietilen borularla değiştiriliyor. Bunun yanı sıra Aksaray Belediyesi yağışlar sonrası oluşabilecek su birikintilerinin önüne geçmek ve su baskınlarını önlemek adına yağmur suyu şebeke hattını da yeniliyor. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası