banner
Spor

Transfer çalışmaları başladı

NECMİ ÇOBAN’LA YOLA DEVAM TFF 3’üncü Lig temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’da yönetim kurulu ve teknik ekibin belirlenmesinin ardından iç transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlı yönetim,  ilk olarak Necmi Çoban ile anlaşma..

Transfer çalışmaları başladı
banner

NECMİ ÇOBAN’LA YOLA DEVAM

TFF 3’üncü Lig temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’da yönetim kurulu ve teknik ekibin belirlenmesinin ardından iç transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlı yönetim,  ilk olarak Necmi Çoban ile anlaşma sağladı. Necmi Çoban, geçen sezon sonu 2’nci lig ekiplerinden Urfa Spor ile anlaşma imzalamıştı fakat  Aksaray’da kalmak istediğini belirterek Urfa’daki prensip anlaşmasından vazgeçti. Çoban, geçen yıl 31 maç ve 6 gol ile başarılı bir performans göstermişti.

‘YILDIRIM EVET DEDİ’

Siyah- beyazlı yönetim kurulu iç transfer çalışmalarında Furkan Yıldırım ile mutlu sona ulaştı. Tecrübeli sol bek ,yuvada kalarak taraftarın yüreğine adeta su serpti. Geçen yıl ara transferde Aksaray’a dönen Yıldırım, bir kez daha memleketinde kalmayı tercih etti.

GÜNDOĞDU’DA TAMAM

Transfer görüşmelerinde iskeleti korumayı hedefleyen ve istikrarlı oyuncuları kadrosunda tutan 68 Aksaray Belediyespor yönetim kurulu, nokta atışlar atmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Necmi Çoban ve Furkan Yıldırım transferlerinin ardından kanat oyuncusu Hasan Gündoğdu ile de anlaşma sağladı. Gündoğdu, geçen sezon 9 golle kendi gol rekorunu kırarak iyi bir performans sergilemişti.

CAMBAZOĞLU GÜNDEMDE

68 Aksaray Belediyespor’da, kaleci transferi için süper lig tecrübesi bulunan 34 yaşındaki Hakan Cambazoğlu’nu transferi gündeme geldi. Geçen yıl Elazığspor’u devre arasında tecrübesi ile ligde tutan Hakan Canbazoğlu’nun Aksaray’a transfer söylentileri taraftarı heyecanlandırdı. Transferinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. Haber: Erdi ULUKAYA

 

       

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası