banner
Gündem

‘Tüm imkânlarımızla depremzedelerin yanındayız’

Merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık olan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kurumun tüm imkânlarının depremzedelerin ve milletin emrine amade olduğunu söyledi. Sabahın erken saatlerinden itibaren..

‘Tüm imkânlarımızla depremzedelerin yanındayız’
banner

Merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık olan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kurumun tüm imkânlarının depremzedelerin ve milletin emrine amade olduğunu söyledi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Kahramanmaraş başta olmak üzere depremden etkilenen bölgelerdeki öğrenciler ve personelle temas kuran Rektör Şahin, son durum hakkında bilgiler aldı. AFAD, Kızılay ve afet yönetiminde görev alan diğer kurum ve kuruluşlarla da hızlı şekilde iletişim kuran Rektör Şahin, düzenlenecek her türlü yardım çalışmasına katkı sunmaya hazır olduklarını vurguladı.

Kendilerine gelecek her talebe anında cevap verebilmek ve gerek kurum içi gerekse kurumlar arası koordinasyonu sağlamak adına Üniversitedeki birimlerin tüm hazırlıkları yaptığını kaydeden Rektör Şahin, “Büyük bir dikkatle gelişmeleri takip ediyoruz. Kurumsal olarak üzerimize düşen her vazifeyi yerine getirmek adına teyakkuzdayız. Giysi, battaniye, kan ve acil tüm ihtiyaçların karşılanmasına yönelik yapılan çalışmalara en üst düzeyde katkı sunmaya gayret ediyoruz. AFAD koordinesinde 33 personelimiz deprem çalışmaları için görevlendirildi” dedi. Erken saatlerden itibaren deprem bölgelerinde ikamet eden öğrencilerle, personelle ve aileleriyle temasa geçtiklerini ve bu çalışmaların sürdüğünü belirten Prof. Şahin, “Yüreğimiz, dualarımız ve tüm iyi dileklerimiz deprem bölgesindeki kardeşlerimizle. Olabilecek en hızlı şekilde toparlanabilmek adına devletimizin tüm kurumları büyük bir gayretle çalışıyor. Hep birlikte bu zor günleri de atlatacağız” dedi.

Şahin, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Elim olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize sabır diliyoruz.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası