banner
Özel

Turistler deve sırtında keşfe çıktı

Selime Katedrali’nde tarihi ve kültürel zenginlikleri keşfe deve sırtında çıkan turistler, bölgenin tabii görünümüne hayran kalıyor. Son günlerde ilginin arttığı deve turuna katılan turistler, Selime Katedrali’ndeki peribacaları ve doğal kaya..

Turistler deve sırtında keşfe çıktı
banner

Selime Katedrali’nde tarihi ve kültürel zenginlikleri keşfe deve sırtında çıkan turistler, bölgenin tabii görünümüne hayran kalıyor. Son günlerde ilginin arttığı deve turuna katılan turistler, Selime Katedrali’ndeki peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla tarihi mekânlarda gezinti yapıyor.

Turistler tarafından develerin yoğun ilgi gördüğünü kaydeden turizmci Resul Ateş, “Bölgenin en büyük kaya oyma mekânlarından biri olan Selime Katedrali’ne gezilerimiz sürüyor. Deve ile gezilerimizde ücretimiz süre ve güzergâh durumuna göre farklılık gösteriyor. Misafirlerimiz burada gün batımındaki renkleri deve üstünde fotoğraflama imkânı da elde ediyorlar” dedi.

‘AKSARAY’IN BÜYÜLÜ BİR ATMOSFERİ VAR’

İstanbul’dan Aksaray’a gelen Emel Yıldız ve ailesi kentin büyülü bir atmosferi olduğunu söyledi. Daha önce deve ile gezmediğini kaydeden Yıldız, “Selime Katedrali’ni gezip bol bol fotoğraf çekindik. Develer oldukça uysal hayvanlarmış. İlk başta biraz korktum fakat sonradan çok sevdim. Bizim için unutulmaz bir anı oldu” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası