banner
Gündem

‘Türk Milleti bağımsızlığına düşkündür’

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Gaziler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Aydoğdu yayınladığı mesajında, “Aziz Türk Milleti olarak en önemli hasletlerimizden biri şüphesiz, bağımsızlığımıza olan düşkünlüğümüzdür. Bunu her şeyin..

‘Türk Milleti bağımsızlığına düşkündür’
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Gaziler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Aydoğdu yayınladığı mesajında, “Aziz Türk Milleti olarak en önemli hasletlerimizden biri şüphesiz, bağımsızlığımıza olan düşkünlüğümüzdür. Bunu her şeyin üstünde tutar, uğruna her şeyi feda ederiz. Onun için de şehitlik ve gaziliği bağımsızlığın sembolü olarak görür, bu payeleri büyük bir onur ve gurur kaynağı sayarız.

Kahraman Gazilerimiz, sizler, ülkemizin her karış toprağında, vatanımızı bayrağımızı ve kutsal değerlerimizi korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarınızı ortaya koymaktan çekinmediniz. Göğsünüzde gururla taşıdığınız nişaneler ile milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abidelerisiniz.

Milletimizin bekası, şehitlik ve gazilik ruhu kazanmış bir kalbe sahip olan nesiller yetiştirmekle mümkündür. Bunun için geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, Malazgirt, Çanakkale, Sakarya, Güneydoğu Anadolu ve son olarak da 15 Temmuz’da verilen mücadeleyi iyi anlatmak zorundayız. Devletimiz, tüm kurum ve kuruluşları ile siz gazilerimizin ve aziz şehitlerimizin yakınlarının yanındadır. Sizler, bizim en büyük ve kıymetli gurur kaynaklarımızsınız.

Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de ‘Gazi’ ünvanı verilmiştir. Bizler de bu vesile, duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyor, hayatta olan ve gazilik mertebesi ile şereflenmiş siz kahraman gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz” ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası