banner
Gündem

‘Türk Milleti hiçbir zaman zillet ve esareti kabul etmedi’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Altınsoy mesajında “Bugün, aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla neticelendirerek Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği Büyük Zaferin 100…

‘Türk Milleti hiçbir zaman zillet ve esareti kabul etmedi’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Altınsoy mesajında “Bugün, aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla neticelendirerek Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği Büyük Zaferin 100. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

30 Ağustos, Aziz Türk Milletinin hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceğini; istiklal ve istikbali için tek vücut mücadele edeceğini; birlik, beraberlik ve iman gücüyle aşamayacağı engel olmadığını tüm cihana güçlü bir şekilde haykırdığı günün adı olduğunu vurgulayan Altınsoy, “1919’da Samsun’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kesin ve kalıcı bir zafere ulaşmıştır. Aziz Milletimiz bu şanlı zafer ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir.”

Tarihte olduğu gibi bugünde çeşitli alanlardaki saldırılarla Türkiye’nin kutlu yürüyüşü engellenmeye çalışıldığına işaret eden Altınsoy, “Bilinmelidir ki; bundan 100 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimiz; bütünlüğünü, huzurunu ve güvenliğini hedef alan bedbahtları cesaret ve kararlılıkla bertaraf etmektedir ve etmeye devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi şanlı tarihimizden aldığımız ilhamla 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi büyük hedeflerine kararlılıkla taşırken, ecdadımızın canlarıyla ve kanlarıyla vatan kıldığı bu topraklarda kardeşliğimizi bozacak, huzur iklimine zarar verecek hiçbir girişime müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Bu husustaki irademizden ve zafere olan sarsılmaz inancımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmetle anıyor; hayattaki gazilerimize esenlikler diliyor; Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası