banner
Gündem

Türk Polis Teşkilatı 178 yaşında

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Aksaray’da tören düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay’ın..

Türk Polis Teşkilatı  178 yaşında
banner

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Aksaray’da tören düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Aksaray Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Şahin, Türk polis teşkilatının toplumda huzur, güven ve vatandaşların can ile mal varlığını korumak için zaman kavramı gözetmeden çalıştığını söyledi.

Şahin açıklamasının devamında şöyle konuştu: “Türk Polis Teşkilatımız kanun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi hayati görevler üstlenmiştir. Olayların önlenmesinde, suçların aydınlatılmasında bütün teknolojik imkânları kullanıyoruz. Halkımız desteği ile ilimizde inşa edilen huzur ve güven ortamının sağlanması bizim en büyük gurur kaynağımızdır. Emniyet teşkilatı olarak her karışta aziz şehitlerimizin kanı olan bu topraklarda sorumluluğumuzun da farkındayız. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna seve seve canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle yâd ediyoruz. Tüm teşkilatımızın 178. kuruluş yılının kutlu olmasını diliyorum.”

Protokol üyeleri ile polisler daha sonra şehitliğe geçerek, Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra dua etti. Şehitliğe karanfil bırakılmasının ardından tören sona erdi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası