banner
Gündem

‘Türk’e zinciri vurulmaz, toprağına göz dikilmez’

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Ömer Faruk Ağır, Büyük Zafer’in 100. yıl dönümü 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ağır yayınladığı mesajda “Bağımsız bir devlet olmamızı sağlayan ve..

‘Türk’e zinciri vurulmaz, toprağına göz dikilmez’
banner

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Ömer Faruk Ağır, Büyük Zafer’in 100. yıl dönümü 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ağır yayınladığı mesajda “Bağımsız bir devlet olmamızı sağlayan ve küllerinden doğan Büyük Türk Milleti’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde başlatmış olduğu Kurtuluş savaşımızın 100. yıl dönümüne kavuşmanın haklı onuru ve gururunu yaşamaktayız.  30 Ağustos Zaferi’ni bize armağan eden eşsiz Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman ordumuzu bize böylesi cennet vatan bir ülke bırakan aziz şehitlerimizi, kurtuluşumuzun, varoluşumuzun 100. yıl dönümünde rahmet, minnet, saygı ve sevgi ile anmaktayız. Dünya tarihi bilmektedir ki Türk boyunduruk altına girmez, ona zincir vurulamaz. Türk milletinin toprağına kimse göz koyamaz. Vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunun ve ulusumuzun bağımsızlığının şanlı tarihi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yıl dönümünü milletçe coşkuyla kutlamanın gururu içerisindeyiz. Türk tarihinin nice zaferlerini taçlandıran Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramımız  kutlu olsun” sözlerine yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası