banner
Spor

‘Türkiye Şampiyonası’na iddialı hazırlanıyorlar

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023 yılında düzenlenecek olan ‘Türkiye Şampiyonası’na, ‘Tekvando Takımı Yıldızlar’ kategorisinden birinci çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando Antrenörü Nedim..

‘Türkiye Şampiyonası’na iddialı hazırlanıyorlar
banner

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023 yılında düzenlenecek olan ‘Türkiye Şampiyonası’na, ‘Tekvando Takımı Yıldızlar’ kategorisinden birinci çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando Antrenörü Nedim Öztürk, şampiyonaya Atatürk Spor Salonu’nda iddialı hazırlandıklarını söyledi. Şampiyon adaylarının çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Öztürk, “Yıldızlar kategorisinde 2023 yılında düzenlenecek olan ‘Türkiye Şampiyonası’nın şampiyonunu inşallah Aksaray’dan çıkaracağız. Yıldızlar kategorisinde 5 sporcumuz var. Sporcularımız 8 yıldır emek veriyor. Geçen yıl sporcularımızdan Saadet Kızıltan Türkiye 3’üncüsü oldu. Bu yıl ise ondan Türkiye birinciliği bekliyoruz. Tekvandocularımızla haftanın 6 günü 2 saat idman yapıyoruz. İlerleyen süreçte sporcularımız önce milli takım sonrasında ise Avrupa’da ülkemizi temsil edecekler” dedi.

‘SPOR YAPAN GENÇLER DAHA BAŞARILI OLUYOR’

Her bireyin bir spor branşıyla ilgilenmesi gerektiğini ifade eden Öztürk , “Sporla ilgilenen gençlerimiz derslerinde daha başarılı oluyor. Geçmişte tekvando sporu ile uğraşıp şu anda doktor, eczacı ya da matematik öğretmeni olan sporcularımız da var. Yetiştirdiğimiz sporcular şimdi çocuklarını tekvandoya getiriyorlar. Bu durum beni çok mutlu ediyor” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası