banner
Özel

Türkiye’nin ilk 4 branşlı spor okulu

AKSARAY’DAKİ ÇELİK ÇOCUK SPOR OKULU TÜRKİYE GENELİNDE 4 SPOR BRANŞINDA EĞİTİM VEREN TEK OKUL Aksaray’da çocukları spor alanında eğiten Çelik Çocuk Spor Okulunun Genel Koordinatörü Büşra Dişlioğlu, okul branşları ve..

Türkiye’nin ilk 4 branşlı spor okulu
banner

AKSARAY’DAKİ ÇELİK ÇOCUK SPOR OKULU TÜRKİYE GENELİNDE 4 SPOR BRANŞINDA EĞİTİM VEREN TEK OKUL

Aksaray’da çocukları spor alanında eğiten Çelik Çocuk Spor Okulunun Genel Koordinatörü Büşra Dişlioğlu, okul branşları ve hedefleriyle ilgili bilgi verdi. Her spor branşına özel olarak geniş alanların olduğunu belirten Dişlioğlu, “Toplam 2 bin metrekare üzerinde 4 branşın eğitimini aynı zamanda verebiliyoruz. Okulumuzun alanları oldukça geniştir ve üç kattan oluşmaktadır. 2-6 yaş arası öğrencilerimiz hafta içi, daha büyük öğrencilerimiz ise hafta sonu her branş için ayrı alanda antrenörlerle eğitim almaktadır. Yüzme branşına özel alt katta havuzumuz ve fly zone alanımız var. Ayrıca, okulumuzun üst katında dinlenme odalarında yabancı dil eğitimi, sanat atölyesi bulunmaktadır” dedi.

Spor ağırlıklı eğitim veren okulun hobi amaçlı açılmadığını söyleyen Dişlioğlu, “Okulumuzda öğrencilerimiz yüzme, taekwondo, okçuluk ve jimnastik eğitimi alıyorlar. Okulumuz hobi amaçlı değil, tamamen bu alanlarda eğitim vermek için açıldı. Öğrencilerimizi alanlara serbest bir şekilde bırakmıyoruz, ders programlarına göre antrenörlerle çalışıyorlar. Öğrencilerin okul yoğunluğuna göre, her öğrenciye özel tam zamanlı ya da yarı zamanlı olarak program oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

‘LİSANLI ÖĞRENCİLERİMİZ MÜSABAKAYA KATILACAK’

Yetenekli öğrencilere lisans yaparak, yarışmalara hazırlandıklarını belirten Dişlioğlu şöyle konuştu: “Antrenörlerimiz çocukların hangi alanda daha çok ilgi ve yetenekleri olduğunu gözlemleyerek, o alanda ilerletmeye çalışıyorlar. Okulumuzu açmamızdaki hedefimiz kaliteli spor eğitimi vererek öğrencilerin becerilerini ortaya çıkarmak ve geliştirmekti. Şimdi bu hedefimize adım adım ulaştığımızı düşünüyoruz. Çünkü aynı zamanda kulüp olduğumuz için velilerimizin izni dahilinde yetenekli öğrencilerimizin lisansını yapabiliyoruz. Haziran ayında taekwondo alanında düzenlenecek müsabakaya lisanlı öğrencimizi hazırlıyoruz. Ayrıca, yetenekli öğrencilerimizi başarı belgesi ile ödüllendiriyoruz.” Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası