banner
Gündem

‘Türkiye’yi çağ atlatmak için yolumuza devam edeceğiz’

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 3’üncüsü düzenlenen Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Aksaray Eğitim programı gerçekleştirildi. Bilim Merkezinde ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ ve ‘Türkiye Yüzyılı’ mottosuyla düzenlenen..

‘Türkiye’yi çağ atlatmak için yolumuza devam edeceğiz’
banner

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 3’üncüsü düzenlenen Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Aksaray Eğitim programı gerçekleştirildi.

Bilim Merkezinde ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ ve ‘Türkiye Yüzyılı’ mottosuyla düzenlenen Eğitim programına Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek ile kadın kolları, gençlik kolları, İGM üyeleri, il ve ilçe yönetimlerinin yanı sıra mahalle başkanları, tüm teşkilatlar yoğun ilgi gösterdi.

‘DEVRİM NİTELİĞİNDE HİZMETLERE İMZA ATTIK’

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana eser ve hizmet siyasetinin, gönüllere girmenin en güzel örneklerini verdiğine işaret eden Milletvekili Aydoğdu , “Bizden önce, hem ekonomik hem de temel hak ve özgürlükler anlamında Türkiye hak etmediği görüntülere sahne oldu. Ama Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun da ifade ettiği gibi ‘Artık Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ denildi ve Milletimizin beklentilerinden, ihtiyaçlarından bu dava hareketi doğdu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıl boyunca eğitimden ulaşıma, adaletten sağlığa her alanda devrim niteliğinde hizmetlere imza attık. Bu süreçte vesayet odaklarının kumpaslarına, müdahalelerine maruz kaldık. Kritik dönemeçlerden geçtik. Milletimizin vatanına, bayrağına, liderine, demokrasisine sahip çıkmasıyla bütün tuzakları bir bir boşa çıkardık. Emin ve güçlü adımlarla, ilk günkü heyecanımızla, azmimizle yolumuza devam ediyoruz. ‘Yeni Türkiye Yüzyılı’ vizyonumuzla Türkiye’yi her alanda çağ atlatmak için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

‘21. YÜZYIL TÜRKİYE YÜZYILI OLACAK’

Dünya ölçeğinde bu denli yaygın ve sistematik bir siyasi parti eğitim programı gerçekleşmediğini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile ‘Aşkı için koşan yorulmaz’ düsturuyla Teşkilat Akademisinin ilk iki programından sonra; Ramazan ayı ile birlikte başladığımız yoğun teşkilat çalışmalarımıza, yaz döneminde saha çalışmalarında, Ankara’da “Türkiye Yüzyılı” Vizyon Belgesi programında, tüm üyelerimizle ‘Yüz Yüze 100’ gün ziyaret programı, şehir buluşmaları programıyla 2023 hedefine koşan teşkilatımızla, şimdi de Teşkilat Akademisi Eğitim programının 3.’üncüsüyle birlikteyiz. Son 20 yılda Türkiye’ye yeni bir Türkiye kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gelecek yüzyıla da damga vuracak projelerle 2023’e doğru emin adımlarla yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından AR-Ge ve Eğitim Başkanlığı koordinasyonunda, ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ mottosuyla ‘Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı’ eğitimleri ‘Sıkça Sorulan Sorular’ konusunda Prof. Dr. Mehmet Şahin’in sunumuyla başladı. Ardından sırasıyla, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ‘Türkiye Yüzyılı’, Ersin Çelik ‘Siyasal İletişim ve Medya’, Halil Etyemez ise ‘Seçim 2023’ konusunda bilgi verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası