banner
Siyaset

Ülkem ve Aksaray’ım için ‘Ben de varım’

AVUKAT SERKAN DEMİRCİ, CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN ‘BEN DE VARIM’DEDİ CHP Aksaray İl Başkanlığı’nda yapılan bir basın açıklamasıyla, Serbest Avukat Serkan Akdemirci, milletvekili aday adaylığını açıkladı. CHP Aksaray İl Başkanı..

Ülkem ve Aksaray’ım için ‘Ben de varım’
banner

AVUKAT SERKAN DEMİRCİ, CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN ‘BEN DE VARIM’DEDİ
CHP Aksaray İl Başkanlığı’nda yapılan bir basın açıklamasıyla, Serbest Avukat Serkan Akdemirci, milletvekili aday adaylığını açıkladı. CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş’in takdimiyle kürsüde konuşan Akdemirci, Türkiye için önemli bir süreçte rol almak için aday adaylığına talip olduğunu söyledi.

CHP Aksaray İl Başkanlığı’nda konuşan Serkan Demirci, şöyle bir açıklama yaptı: “1976 doğumluyum, 1999 yılında Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldum. 2001’den itibaren Aksaray’da serbest avukat olarak çalışmaktayım. Bu yıldan itibaren de Aksaray İl Yönetimi’nde görev aldım. Aksaray’ın sorunlarından haberdarım. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemiz, geleceğimiz için çok önemli bir dönemeç olduğunun hepimiz farkındayız. Her yurttaşımızın sorumlulukları gereği hareket etmesi gerektiği çok açıktır. Ben de bu bilinçle cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Cumhuriyet özellikle kimsesizlerin kimsesidir’ sözünden yola çıkarak geldiğimiz bu süreçte cumhuriyetimize, Aksaray’ımıza, vatanımıza olan sorumluluğumla hareket ediyorum ve CHP milletvekili aday adayı olma onurumu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum.  Halkımız tarafından Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na cumhurbaşkanlığı görev ve yetkisinin verileceği inancım tam olup hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası