banner
Siyaset

‘Ülkücülüğün merkezi, tekeli MHP’dir patenti de bizdedir’

Kaşlı; “Ülkücülüğün tekeli de patenti de MHP’dedir. Bizden kopan parçalar başka partilere yama yapıldı. HDP, Yeşil Sol birlikteliğine karşı çıkanlar gittikleri o partide saf dışı bırakıldı.  Milletimiz eğriyi de doğruyu..

‘Ülkücülüğün merkezi, tekeli MHP’dir patenti de bizdedir’
banner

Kaşlı; “Ülkücülüğün tekeli de patenti de MHP’dedir. Bizden kopan parçalar başka partilere yama yapıldı. HDP, Yeşil Sol birlikteliğine karşı çıkanlar gittikleri o partide saf dışı bırakıldı.  Milletimiz eğriyi de doğruyu da çok iyi bilir. Aksaray halkı HDP, PKK, Yeşil Sol çizgisinde olanlara asla oy vermez”

MHP Aksaray teşkilatı parti binasında düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi. Çok sayıda partilinin katılım sağladığı bayramlaşma töreni adeta miting havasında geçti. MTürk-İslam aleminin ve Aksaray halkının Ramazan Bayramı’nın tebrik eden ve tekrarının nasip olmasını dileyen MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, bu müstesna günlerin insanların bir araya gelmesi, kaynaşması için bir fırsat olduğunu söyledi. Aksaray’da güzel bir bayram atmosferi yaşandığına da vurgu yapan Kaşlı, Türk halkının ikinci bayramını 14 Mayıs’ta Cumhur ittifakı ile kutlayacağını aktardı.

‘PIRIL PIRIL İSİMLERLE YOL YÜRÜYORUZ’

Hayatın hesapla değil nasiple olduğunu vurgu yapan Kaşlı, Aksaray’da Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan gibi isimlerle bu kutlu yolda yürümekten memnun olduğunu söyledi. Şahsıyla birlikte 3 vekil adayına da insanların samimi ve sıcak duygularla baktığını ifade eden Kaşlı; “Aksaray’ın tamamını kucaklayan bir aday listesiyle 14 Mayıs’ta milletimizin huzuruna çıkacağız. Bizim derdimiz ülkemiz. Bizim derdimiz milletimiz. Bizim derdimiz Aksarayımız. Ben 5 yıllık milletvekilliği dönemimde her zaman bir ayağımı Aksaray’da tuttum. Aksarayımızın derdiyle dertlendim, sorunlarıyla ilgilendim. Buna tüm Aksaray şahittir. Düğün, cenaze, açılışlar, esnaf ziyaretleri halk ziyaretleri… Ben Ramazan Kaşlı olarak gerek vekil olmadan önce gerekse vekil olduktan sonra her zaman halkımızla beraber oldum. Her insanımıza yardımcı oldum. Parti ayrımı yapmaksızın herkesin işine koşturdum. Telefonum hep açık ve arayıp da bana ulaşamayan yoktur. Her zaman Aksaray dedim. Her zaman önceliklerim arasına Aksaray’ı koydum. Bu gün aday arkadaşlarımız da aynı zihniyettedir” dedi.

‘BİR OY ERDOĞAN’A BİR OY MHP’YE’

Türkiye’nin bekası ve bağımsız Türkiye vizyonu için 14 Mayıs seçimlerinin önemine de vurgu yapan Kaşlı, bayramlaşma törenine katılan partililere hitaben yaptığı konuşmada ülkücülük vurgusu yaptı. Kaşlı, “Ülkücü olan, vatanına, milletine, bayrağına gönül vermiş, bu uğurda canını ortaya koymuş ülküdaşlarımız başka bir partiye oy veremezler. Ülkücülüğün merkezi de tekeli de patenti de MHP’dedir. Bizden kopan parçalar başka partilere yama yapıldı. HDP, PKK, Yeşil Sol birlikteliğine karşı çıkanlar gittikleri partide saf dışı bırakıldı.  Milletimiz eğriyi de doğruyu da çok iyi bilir. Aksaray halkı HDP, PKK, Yeşil Sol çizgisinde olanlara asla oy vermez. Biz vatanını milletini seven insanlarız. Biz gittiğimiz her yerde, konuştuğumuz her platformda bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin izinde önce ülkem, sonra milletim, daha sonra partim ilkesiyle hareket ettiğimizi vurguluyoruz. Bu çerçevede siz değerli ülküdaşlarımdan ve Aksaray halkından bir oyu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Edoğan’a bir oyu da liderimiz Devlet Bahçeli’ye yani MHP’ye vermelerini istiyoruz. İnşallah Aksaray’da Cumhur İttifakı en yüksek oy oranına ulaşacaktır. Cumhur İttifakı’nın 4 milletvekili Aksaray’dan meclise gidecektir” diye konuştu.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası