banner
Gündem

Uluırmak’ta bahar temizliği yapıldı

Aksaray Belediyesi şehrin simgelerinden biri olan Uluırmak’ta bahar temizliği başlattı. Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Uluırmak içerisinde akıntı yoluyla gelen atık ve balçıkları temizleyerek hem kötü görüntüyü hem de çevrede..

Uluırmak’ta bahar temizliği yapıldı
banner

Aksaray Belediyesi şehrin simgelerinden biri olan Uluırmak’ta bahar temizliği başlattı. Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Uluırmak içerisinde akıntı yoluyla gelen atık ve balçıkları temizleyerek hem kötü görüntüyü hem de çevrede oluşabilecek kötü kokuyu da engelliyor. Şehrin tam ortasından geçen ve karasu mevkiine kadar uzanan oldukça uzun bir alanı kapsayan Uluırmak kanalında yapılan kapsamlı temizlik çalışması memnuniyet yarattı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Uluırmak’ta yapılan temizlik çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada çevreyi ve doğayı korumak adına birçok çalışma yaptıklarını belirtti. Başkan Dinçer, bu çalışmalar kapsamında yaklaşık 3 bin metre uzunluğundaki Uluırmak’ın temizlendiğini ifade etti. Irmak içerisinde oluşan balçık ve diğer atıkların hummalı bir çalışma ile temizlendiğini vurgulayan Başkan Dinçer, bu mekanların temiz kalması için vatandaşlarında duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası