banner
Özel

Üniversitede fidanlar toprakla buluştu

Aksaray’da ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliği kapsamında Aksaray Üniversitesinin bahçesinde öğrenciler ile gönüllüler birlikte fidan dikti. Üniversite tarafından oluşturulan alanda ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ çerçevesinde Aksaray Üniversite görevlileri ile Aksaray Dağ Arama..

Üniversitede fidanlar toprakla buluştu
banner

Aksaray’da ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliği kapsamında Aksaray Üniversitesinin bahçesinde öğrenciler ile gönüllüler birlikte fidan dikti.

Üniversite tarafından oluşturulan alanda ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ çerçevesinde Aksaray Üniversite görevlileri ile Aksaray Dağ Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Kulübü (ADASK) üyeleri birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

‘ÜNİVERSİTEMİZİN AĞAÇLANDIRMA

ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUZ’

ADAKS temsilcisi Avni Gökçe, burada yaptığı konuşmada, “Dernek olarak 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle Aksaray Üniversitesinin yapmış olduğu etkinliğe bizde farkındalık yaratmak için katıldık. 16 kişi ile dikime destek veriyoruz. Böyle güzel olaylara da her zaman destek vermeye hazırız. Aksaray’ın yeşil daha güzel olacağına inanıyoruz. Aksaray Üniversitesinin ağaçlandırma çalışmasını da takdir ediyoruz. Ben buranın eski halini de çok iyi bilen biriyim. Burası eskiden bataklıktı. Burada bir vahayı yeşillendirmek kadar zor bir şey yok. Gerçekten üniversitemizi tebrik ediyorum. Bizde onlara destek olmak için ekipçe geldik. Gerçekten kampüsün çok güzel bir florası olmuş. 2006 yılında bozkır iken şimdi yemyeşil bir yere dönüşmüş” dedi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası