banner
Eğitim

USEM’den ‘Başarıya Son Dokunuş’

Türkiye’nin duayen kişisel gelişim uzmanlarından biri olan Ahmet Şerif İzgören’in konuşmacı olduğu motivasyon semineri Aksaraylılar tarafından yoğun ilgi ve katılımla tamamlandı. Uluırmak Sınav Eğitim Merkezi (USEM) tarafından ‘Başarıya Son Dokunuş’..

USEM’den ‘Başarıya Son Dokunuş’
banner

Türkiye’nin duayen kişisel gelişim uzmanlarından biri olan Ahmet Şerif İzgören’in konuşmacı olduğu motivasyon semineri Aksaraylılar tarafından yoğun ilgi ve katılımla tamamlandı. Uluırmak Sınav Eğitim Merkezi (USEM) tarafından ‘Başarıya Son Dokunuş’ temasıyla Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Prof. Dr. Himmet Karadal ve çok sayıda misafir katıldı. Kişisel gelişim uzmanı İzgören sınav hazırlık sürecindeki öğrenci ve velilere dikkat çeken başarı hikayeleri anlattı.

Aksaray’ın Uluırmak Eğitim Kurumlarının şehrin başarılı kurumları arasında yer aldığına dikkat çeken Prof. Dr. Himmet Karadal, “Akademik alandaki yabancı dil ihtiyacımın bir sonucu olarak Uluırmak Dil Kursunu devralmamızla başlayan girişimciliğin bugün 3 önemli eğitim kurumlarından biri haline geldiğini görmek mutluluk verici” dedi. Özel öğretim kurumlarının eğitim camiasının önemli paydaşlarından olduğunu dile getiren Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Aksarayımızın gücü eğitim kurumlarının elde ettiği başarıdan geliyor. Şehrimizi ileriye taşıyan parametrelerin esasında gençlerimizin elde etmiş olduğu başarı vardır. Bizde Aksaray Belediyesi olarak bu potansiyeli geliştirmek adına gençlerimize yatırım konusunda çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 4 yıl içerisinde 4 tane daha kitap konağını hizmete açtık” şeklinde konuştu.

Aksaray’ın eğitime değer veren bir şehir olduğunu belirten kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, semineri gerçekleştiren USEM’e ve Uluırmak Eğitim Kurumları’na teşekkür etti. Öğrencilerin kazanacağı başarıda velilerin de belirleyici olacağına dikkat çeken İzgören, anlattığı gerçek başarı hikayeleriyle dinleyicileri hem eğlendirdi hem de anlamlı mesajlar verdi. USEM tarafından program sonunda İzgören’e Taşpınar halısı hediye edilirken, İzgören hayranlarının kitaplarını imzalayıp, onlarla fotoğraf çektirdi. Ayrıca programda 4 Haziran’da LGS sınavına, 17-18 Haziran’da YKS sınavlarına girecek bütün öğrencilere başarı dilekleri iletildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası