banner
Gündem

Vali Aydoğdu’dan ilçe ziyaretleri

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray ilçelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Eskil, Sultanhanı, Güzelyurt, Gülağaç, Ortaköy, Ağaçören, Sarıyahşi ilçelerini birim amirleri ve İGM üyeleriyle birlikte gezen Aydoğdu, Eskil’de, Kaymakam..

Vali Aydoğdu’dan ilçe ziyaretleri
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray ilçelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Eskil, Sultanhanı, Güzelyurt, Gülağaç, Ortaköy, Ağaçören, Sarıyahşi ilçelerini birim amirleri ve İGM üyeleriyle birlikte gezen Aydoğdu, Eskil’de, Kaymakam Yunus Coşkun ve Belediye Başkanı Necati Belgemen ile görüştü. Sultanhanı’nda da Kaymakam Serkan Ala ve Belediye Başkanı Fahri Solak ile görüşen Aydoğdu, küçük sanayi esnafının davetini kırmayarak, esnafların yaptığı menemenden tattı.

Gülağaç Kaymakamı ve Güzelyurt Kaymakam Vekili İbrahim Cem Deveci ile Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’yla bir araya gelen Aydoğdu, muhtarlar ile görüşerek istek ve ihtiyaçları hususunda istişarelerde bulundu.

Ortaköy ziyaretleri kapsamında da Kaymakam Ahmet Karatepe ve Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ile bir araya gelen Aydoğdu, burada da istişarelerde bulundu.

Ortaköy’den Sarıyahşi’ye geçen Vali Aydoğdu, Kaymakam Vekili Naim Akar, Belediye Başkanı Fatih Ünsal, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağaçören ilçesini de ziyaret eden Aydoğdu, şehit Tunahan Erbaşı’nın ailesini ziyaret ederek hasbihal etti. Aydoğdu, “Şehit evleri gül kokulu cennet bahçeleridir. Ay yıldızlı al bayrağın gölgesi onu şerefle dalgalandıranların üzerinde daim olsun” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası