banner
Siyaset

‘Vatandaşın en büyük sıkıntısı geçim derdi’

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, beraberindeki heyetle Yeşilova beldesine ziyarette bulundu. Aksaray’ı köy köy, mahalle mahalle gezdiklerini ifade eden Erel, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada sorunlar ve sorunların çözümü konusunda meclis açılır..

‘Vatandaşın en büyük  sıkıntısı geçim derdi’
banner

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, beraberindeki heyetle Yeşilova beldesine ziyarette bulundu.

Aksaray’ı köy köy, mahalle mahalle gezdiklerini ifade eden Erel, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada sorunlar ve sorunların çözümü konusunda meclis açılır açılmaz girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Vatandaşların en büyük sıkıntısının geçim derdi olduğunun altını çizen Erel, “Yeşilova beldemizdeki değerli hemşerilerimiz buradaki hazine arazilerinin kendilerine satışını istiyor. Ayrıca doğalgaz da buradaki değerli hemşerilerimizin en büyük beklentileri arasında. Ekonomi ise zaten kanayan yara. Bunu neredeyse her gittiğimiz yerde görüyoruz. Vatandaşın cebi delik. Faturalara güç yetmiyor. Üst üste gelen zamlar altında vatandaşımız eziliyor.  Okulların açılmasıyla masraflar katlandı. Vatandaşın çocuğuna okul kıyafeti, kalem alacak alım gücü kalmamış vaziyette, kara kara ne yapacağını düşünüyor. Aksaray’da bir diğer sorun da işsizlik sorunu. Gençlerimizin büyük çoğunluğu iş aramaktan bile vazgeçmiş vaziyette. Esnaf, çiftçi zaten kan ağlıyor” dedi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası