banner
Gündem

Vatandaşlar doğal güzelliklerle Millet Bahçesinde buluşacak

 DİNÇER; ‘’RENGARENK BİR SOSYAL DONATI ALANININ DAHA YAPIMINI TAMAMLADIK’’ Aksaray Belediyesi’nin şehre vizyon katacak projelerinden olduğu ifade edilen Kalanlar Millet Bahçesi projesi en eski yerleşim yerlerinden olan Kalanlar Mahallesinde hayata..

Vatandaşlar doğal güzelliklerle Millet Bahçesinde buluşacak
banner

 DİNÇER; ‘’RENGARENK BİR SOSYAL DONATI ALANININ DAHA YAPIMINI TAMAMLADIK’’

Aksaray Belediyesi’nin şehre vizyon katacak projelerinden olduğu ifade edilen Kalanlar Millet Bahçesi projesi en eski yerleşim yerlerinden olan Kalanlar Mahallesinde hayata geçirildi. Projenin tamamlanarak açılışa hazır hale geldiği bildirildi.

Aksaray’da ilkleri gerçekleştirdiklerini belirten Dinçer, Kalanlar Millet Bahçesi projesinin 42 dekarlık alanda tamamlandığını işaret etti.

Şehrin yeşil alan varlığını artıran Millet Bahçesinde mevcut ağaçların yanı sıra yeni yetişmiş ağaçlar ve çeşitli süs bitkileri dikildi. Toplam bin 191 adet ağaç ve 12 bin süs bitkisinin bulunduğu Millet Bahçesinde vatandaşlar doğal güzelliklerle buluşacak.

Vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirmesi düşünülerek inşa edilen Millet Bahçesi yürüyüş yolları ile donatıldı. Ayrıca sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla projenin tüm alanlarına ulaşabilecek bisiklet yolları oluşturuldu.

Birbirinden renkli oyun alanları ve spor alanları da gençlerin ve çocukların ilgisini çekebilecek nitelikte dizayn edildi. Günün her saatinde güvenle kullanılması için aydınlatma çalışmaları yapılan Millet Bahçesine dekoratif kamelyalar da yerleştirildi.

Kalanlar Millet Bahçesi projesinin tamamlanarak açılışa hazır hale getirildiğini belirten Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu: “Kalanlar Millet Bahçemizin konumu, muhteşem doğası ve tarihi dokusu itibariyle şehrin en işlek park ve yeşil alanı olmasını planlıyoruz. Vatandaşlarımıza Melendiz Çayı’nın serinliğinde, rengarenk çiçek kokusu içinde doğa ile iç içe zaman geçirebileceği bir mekânı hazır hale getirdik. Yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz Millet Bahçemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası