banner
Özel

Velilere narkotik semineri

‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında; Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ve Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde uyuşturucu maddenin zararları ile ilgili..

Velilere narkotik semineri
banner

‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında; Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ve Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde uyuşturucu maddenin zararları ile ilgili seminer verildi.

Okul toplantı salonunda verilen eğitime veliler yoğun ilgi gösterdi. ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ seminerinde narkotik maddelerin özellikleri, korunma ve tedavi yöntemleri ile ilgili bilgiler paylaşılırken, konu ile ilgili videolar izletildi. Geleceğin teminatı gençler için sağlıklı ve iyi birer birey olmaları hususunda ailelerin dikkat etmeleri gereken noktalarla ilgili bilgiler Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından paylaşıldı. ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamındaki seminerlerin, talep üzerine okullarda, öğrenci velilerine yönelik olarak düzenlenmeye devam edeceği bildirildi.

‘ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN

ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK OLDU’

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Faize Telli, “Aksaray Emniyeti’mizle birlikte velilerimize bilgilendirme amaçlı ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesini tanıttık. Velilerimizin ilgi alakası da oldukça yoğundu. Çocuklarımızın geleceği için önemli bir etkinlik oldu” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası