banner
Spor

Voleybolda Türkiye Kupası heyecanı

Sultanlar Ligi’nde 3. sezonuna hazırlanan temsilcimiz Kuzeyboru, AXA Sigorta Türkiye Kupası’nda grup mücadelesine çıkacak. Yeni sezon hazırlıklarına Aksaray Spor Salonu’nda devam eden Kuzeyin Sultanları yeni sezon öncesi ilk resmi sınavına..

Voleybolda Türkiye Kupası heyecanı
banner

Sultanlar Ligi’nde 3. sezonuna hazırlanan temsilcimiz Kuzeyboru, AXA Sigorta Türkiye Kupası’nda grup mücadelesine çıkacak.

Yeni sezon hazırlıklarına Aksaray Spor Salonu’nda devam eden Kuzeyin Sultanları yeni sezon öncesi ilk resmi sınavına Türkiye Kupası ile başlıyor. Kupa Volley’da A Grubunda mücadele edecek Sultanlarımız, Eczacıbaşı, Sigorta Shop ve Çukurova Belediye Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. 14 takımın mücadele edeceği kupa maçlarında toplamda 3 grup olacak. Grup mücadelelerinin tamamı 21, 22 ve 23 Ekim’de Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Türkiye Kupası grup mücadeleleri için Ankara’da kampa gidecek Kuzeyboru’nun rakipleri sırasıyla şöyle olacak: 21 Eylülde Kuzeyboru- Sigorta Shop, 22 Eylülde Kuzeyboru-Çukurova Belediye Adana Demirspor ve 23 Eylül de ise Kuzeyboru- Eczacıbaşı ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Kuzeyboru’ya Türkiye Kupası karşılaşmalarında başarılar diliyoruz. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası