banner
Siyaset

Yaldır: ‘Hakkımızı söke söke alacağız’

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Adayı Turan Yaldır, Aksaray havaalanı inşaatında açıklamalarda bulundu.  Yaldır; “Sanayicisi, gurbetçisi, üniversitesi ve turizm bölgeleriyle havayolu taşımacılığı için büyük bir potansiyele sahip Aksaray’ımızın ve bölgemizin gelecek..

Yaldır: ‘Hakkımızı söke söke alacağız’
banner

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Adayı Turan Yaldır, Aksaray havaalanı inşaatında açıklamalarda bulundu.  Yaldır; “Sanayicisi, gurbetçisi, üniversitesi ve turizm bölgeleriyle havayolu taşımacılığı için büyük bir potansiyele sahip Aksaray’ımızın ve bölgemizin gelecek 100. yılına damga vuracak bir havaalanına kavuşturmayı hedefliyoruz. Aksaray, Nevşehir ,Niğde ve Kırşehir illerimizin tam ortasına, otoban bağlantısına yakın bir konuma, Avrupa başkentlerinden direk uçuşlar alabilecek, senenin her ayı Antalya, Muğla, İstanbul ve İzmir illerimiz seferleri olan bölgesel bir havaalanı projemiz var. Özetlemek gerekirse, dört ilin toplam nüfusu yaklaşık 1.500 milyon gurbetçi sayısı yaklaşık 300 bin, öğrenci sayısı yaklaşık 100 bin, kalkınmada öncelikli iller arasında yer alan bu illerimizin sanayisi gelişmeye açık, ayrıca bölgemiz doğal zenginlikleri ve kültürel varlıkları ile  büyük bir turizm potansiyeline sahip, Bütün bu veriler ortak bir hava alanı kapasitesini karşılamaya yeterlidir. Aksaray siyasetinde tertemiz ve yepyeni bir sayfa açacak, tek yürek tek yumruk olacağız” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası