banner
Esnaf

Yarım asırdır Aksaray halkına hizmet veriyor

aksaray”da yaşayan İbrahim ircı, esnafların bıçak, makas ve nacak gibi ürünlerini ilk günkü gibi keskin olması için her birine ayrı özen gösteriyor. minarecik mahalle”sindeki dükkânında dede mesleğini severek sürdürdüğünü belirten..

Yarım asırdır Aksaray  halkına hizmet veriyor
banner

aksaray”da yaşayan İbrahim ircı, esnafların bıçak, makas ve nacak gibi ürünlerini ilk günkü gibi keskin olması için her birine ayrı özen gösteriyor.

minarecik mahalle”sindeki dükkânında dede mesleğini severek sürdürdüğünü belirten ircı; lokanta, kasap, terzi, berber ve pastaneci gibi birçok esnafın kesici aletlerinin tamir ve bileme işlerini yarım asırdır yaptığını kaydetti.

Özelliğini kaybetmiş, küflenmiş, keskinliğini yitirmiş makasları ilk günkü haline getirdiğini belirten ircı, “İyi bileylendiğini sesinden anlıyorum ve makasların her birine ayrı özen gösteriyorum. dedemden ve babamdan örendiğim bileycilik mesleğimi 50 senedir severek sürdürüyorum. bunun yanında aksaray”a özgü üretilen bıçaklarımızı ise esnaf ve vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. kış mevsimi olmasına rağmen çarklarımız şükür dönüyor. gıda maddelerini nasıl bilindik firmalardan alıyorsak, bıçağı da bilindik esnaflardan almamız lazım. bıçağın ham maddesi olan çelik fiyatlarının artmasından dolayı, birçok kişi daha ucuza mal etmek için eritilmiş hurda metal ve çelik kullanıyor. bu tür bıçaklar ise insan sağlığını tehdit ediyor. bu yüzden bilindik yerlerden bıçak almamız lazım. biz yaptığımız bıçaklarda fransız çeliği kullanıyoruz ve garantili bıçak satışı yapıyoruz. yerli bıçaklarımızı 20 lira ile 250 lira fiyatları arasında müşterilerimiz için hazırda bulunduruyoruz” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası