banner
Gündem

‘Yaşanılabilir belde inşa etme arzusundayız’

demirci belde belediye başkanı ramazan bozlak, 68 aksaray gazeteciler cemiyeti tarafından organize edilen ‘basın buluşmaları” programına konuk oldu. gazetecilerin sorularını yanıtlayan bozlak, 3 yıllık süreçte yaptığı çalışmaları anlattı. gönüllere dokunan..

‘Yaşanılabilir belde inşa etme arzusundayız’
banner

demirci belde belediye başkanı ramazan bozlak, 68 aksaray gazeteciler cemiyeti tarafından organize edilen ‘basın buluşmaları” programına konuk oldu.

gazetecilerin sorularını yanıtlayan bozlak, 3 yıllık süreçte yaptığı çalışmaları anlattı. gönüllere dokunan bir anlayışla belediyecilik hizmeti verdiklerini ifade eden bozlak, kasabanın yol ve su problemini halletmenin yanı sıra gönüllere dokunmanın huzurunu yaşadıklarını kaydetti. 

 

İhtiyaç sahiplerine her fırsatta yardım eli uzattıklarını söyleyen bozlak, üniversite öğrencilerine de burs verdiklerini aktardı.

 

kadınları üretime sevk edecek projeler geliştirdiklerini de vurgulayan bozlak, bu noktada yöresel ürünler hazırladıklarını belirtti.

 

bozlak, “ne göç veren, ne de göç alan bir kasabayız. 4 bini aşan nüfusumuzu muhafaza ediyoruz. vali hamza aydoğdu ve milletvekili cengiz aydoğdu”nun girişimleriyle beldemizin ankara merkezli ihtiyaçlarının karşılanması noktasında güzel çalışmalar yapıyoruz. beldemizdeki sorunları çözüp, yaşanabilir bir belde yapmanın azim ve kararlılığındayız” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası