banner
Spor

Yaz spor okulları başladı

Aksaray Belediyesi çocukların spor yapmaları ve sosyal aktivitelere katılarak yaz aylarını verimli bir şekilde geçirmeleri için yaz spor okullarının başladığını duyurdu. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği yaz spor okulları, Aksaray Belediyesi..

Yaz spor okulları başladı
banner

Aksaray Belediyesi çocukların spor yapmaları ve sosyal aktivitelere katılarak yaz aylarını verimli bir şekilde geçirmeleri için yaz spor okullarının başladığını duyurdu.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği yaz spor okulları, Aksaray Belediyesi Genç Osman Parkı ve Nakkaş Tesislerinde başladı. Yaz spor okullarında eğitimler hafta sonu futbol ve kort tenisi branşında devam ediyor. Yaz spor okulunda hafta sonu devam eden eğitimler gelecek haftadan itibaren hafta içinde de yapılacak.

Her yaz çocukların sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yaz spor okuluna 8 – 13 yaş arası çocuklar kayıt yaptırabiliyor. Yaz spor okuluna kayıt süreci devam ederken, kayıt yaptırmak isteyenlerin Aksaray Belediyesi Hizmet Binası veya belediye ait Yunus Emre Tesislerine müracaatta bulanmaları gerekiyor.

Yaz spor okulunda futbol ve tenis dışında gezi, sinema, değerler eğitimi ve eğitsel oyunlarla çocuklar için daha eğlenceli hale getiriliyor. Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okullarının 2 Eylül tarihinde sona ereceği bildirildi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası