banner
Gündem

Yeni bir sosyal donatı alanı: Macera Parkı

BAŞKAN DİNÇER; “MACERA PARKIMIZDA SPOR VE EĞLENCE BİR ARADA OLACAK” Aksaray’da kent genelinde yapılan birbirinden renkli ve eğlenceli parklara bir yenisi daha ekleniyor. Aksaray Belediyesi çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin enerjilerini..

Yeni bir sosyal donatı alanı: Macera Parkı
banner

BAŞKAN DİNÇER; “MACERA PARKIMIZDA SPOR VE EĞLENCE BİR ARADA OLACAK”

Aksaray’da kent genelinde yapılan birbirinden renkli ve eğlenceli parklara bir yenisi daha ekleniyor. Aksaray Belediyesi çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin enerjilerini atabileceği, stresten uzaklaşabileceği, adrenalin tutkunlarının severek ve eğlenerek kullanabileceği Macera Parkının yapımına başladı.

Şehrin sosyal donatı alanlarının sayısını ve işlevselliğini artıracak birçok projeyi hayata geçirdiklerini bildiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, macera severlerin merakla beklediği park alanında incelemelerde bulundu.

Kılıçarslan Parkı İçerisinde 8 bin metrekarelik alanda yapımına başlanılan Macera Park’ın içerisinde 360 metre zipline, survivor parkuru, salto trambolini,12 metre uzunluğunda dev salıncak, 24 oyunlu ip parkuru, file zıplama oyun alanı, serbest düşüş ve kader atlayışı oyun alanı ve 15 metre etkinlik kulesi yer alacak.

Macera Parkında daha önce şehirde hiç yapılmamış alanların olduğunu belirten Evren Dinçer, şu açıklamalarda bulundu: “Şehrimizin sosyal donatı alanlarını artırmak için birçok projeyi hayata geçirdik. Macera Parkımızla da birbirinden eğlenceli alanları şehrimize kazandırıyoruz. Spor ve eğlencenin bir arada olacağı parkta çalışmalara devam ediliyor. Projemiz tamamlandığında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası