banner
Gündem

Yeni dönem hazırlıkları son aşamaya geldi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni döneme dair gerekli tüm hazırlıkların son aşamaya geldiğini, büyük bir heyecan içerisinde öğrencilere kavuşmayı beklediklerini söyledi. Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl..

Yeni dönem hazırlıkları son aşamaya geldi
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni döneme dair gerekli tüm hazırlıkların son aşamaya geldiğini, büyük bir heyecan içerisinde öğrencilere kavuşmayı beklediklerini söyledi. Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, yeni dönem öncesi Rektör Şahin’i ziyaret etti.

Gerek akademik gerek sosyal gerekse kültürel faaliyetler noktasında bir önceki dönemi son derece verimli biçimde tamamladıklarını ifade eden Rektör Şahin, yeni döneme dair tüm hazırlıkların da son aşamaya geldiğini belirtti. Her yıl, bir önceki yıla kıyasla daha iyi bir noktada olmak için çalıştıklarına vurgu yapan Şahin, “Büyük bir heyecan içinde öğrencilerimize kavuşacağımız günü bekliyoruz. İyi bir sezon geçirmek için gayretlerimiz sürecek” dedi. Ziyaret, yeni döneme dair yapılabilecek iş birliği çalışmalarının değerlendirilmesiyle sona erdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası