banner
Gündem

Yerel basın ve medya üzerine konuştular

68 aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı ali südemen ve beraberindeki cemiyet üyeleri belediye başkanı dr. evren dinçer”i ziyaret ettiler. ziyarete dâhil olan milletvekili cengiz aydoğdu ise kamuoyu gündeminde yer alan konuları..

Yerel basın ve medya üzerine konuştular
banner

68 aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı ali südemen ve beraberindeki cemiyet üyeleri belediye başkanı dr. evren dinçer”i ziyaret ettiler. ziyarete dâhil olan milletvekili cengiz aydoğdu ise kamuoyu gündeminde yer alan konuları değerlendirdi.
68 aksaray gazeteciler cemiyetinde yapılan genel kurul sonrasında güven tazeleyerek tekrar cemiyet başkanlığına seçilen ali südemen ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, yerel ve ulusal medya mensupları dinçer”e nezaket ziyaretinde bulundu. cemiyet başkanı ali südemen, cemiyetin yönetim kurulunda görev alan medya mensuplarını tanıttı ve yerel medyanın aksaray”da etkin rol üstlendiğini belirtti. aydoğdu, başkan dinçer ile birlikte gazetecilerle sohbet etti. medyanın gündem belirleme ve kamuoyu oluşturma etkisinin konuşulduğu görüşmede basın özgürlüğü, meslek etiği, yerel basın ve medya konuları ele alındı. ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden aydoğdu ve  dinçer, tekrar cemiyet başkanlığına seçilen ali südemen ve yönetim kurulunu tebrik ettiler. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası