banner
Gündem

‘Yeşil Aksaray için durmadan çalışıyoruz’

belediye başkanı dr. evren dinçer”in başlattığı ağaçlandırma seferberliği ile şehrin birçok noktasına yetişmiş ağaç ve fidan dikimi gerçekleşmişti. belediye ekipleri, dikilen fidanların takibini yaparken yeni alanlara da fidan dikimi gerçekleştiriyor…

‘Yeşil Aksaray için durmadan çalışıyoruz’
banner

belediye başkanı dr. evren dinçer”in başlattığı ağaçlandırma seferberliği ile şehrin birçok noktasına yetişmiş ağaç ve fidan dikimi gerçekleşmişti. belediye ekipleri, dikilen fidanların takibini yaparken yeni alanlara da fidan dikimi gerçekleştiriyor.

aksaray belediyesi, gelecek kuşaklara daha yeşil bir aksaray bırakmak amacıyla şehrin farklı bölgelerine ağaç dikimi yapıyor. belediye ekipleri, geçtiğimiz fidan dikim döneminde e-90 karayolu”nun 7.2 kilometresi boyunca çınar, ladin, meşe, şeker karaağaç olmak üzere bin 200 adet ağacı toprakla buluşturmuştu. baharın gelmesiyle birlikte dikilen fidanlar filizlenmeye başladı. belediye ekipleri, diktiği ağaç ve fidanların bakımını yaparak hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

dinçer, şehre 100 binden fazla yetişmiş ağaç ve fidan dikiminin gerçekleştiğini söyleyerek ağaçlandırma seferberliğinin bu sezon da süreceğini işaret etti. 

aksaray”da yeşil alan varlığının artırılması için şehir genelinde kapsamlı bir ağaçlandırma çalışmasının yapıldığının altını çizen başkan dinçer, “yeniden yeşil bir aksaray için durmadan çalışıyoruz. Şehrimizin birçok noktasında özellikle orta refüj, park, bahçe ve dinlenme alanlarına yetişmiş ağaç ve fidan dikimini sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

belediye ekipleri, şehrin modern bir görüntüye kavuşturmak ve yeşil alan varlığını artırmak için mevsimlik çiçek ve süs bitki ekimine de hız verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası