banner
Özel

Yılbaşına özel çikolata sepetleri Mabel’de

Aksaray’da işletmesi bulunan tarihi çikolatacılardan olan Mabel, özel üretim çikolataları ve yılbaşı sepetleriyle özel günlere özel sunumlar hazırlıyor.Yeni yıla özel yapılan ürün sepetleri hakkında bilgi veren Mabel çikolata yetkilisi Rabia..

Yılbaşına özel çikolata sepetleri Mabel’de
banner

Aksaray’da işletmesi bulunan tarihi çikolatacılardan olan Mabel, özel üretim çikolataları ve yılbaşı sepetleriyle özel günlere özel sunumlar hazırlıyor.Yeni yıla özel yapılan ürün sepetleri hakkında bilgi veren Mabel çikolata yetkilisi Rabia Gürses, sepetlerin konseptini genellikle kış mevsimine uygun bir şekilde hazırladıklarını belirtti.

Gürses, “Kış mevsiminde yılbaşı sepetlerimiz, hediyelik kutularımız, kar küreleri ve ayıcıklı ürünlerimiz meşhurdur. Şehrimizde çeşitli hediyelik ve special ürünler, bonbon çikolatalar kış mevsimin vazgeçilmezi olarak bilinir. Her mevsim için yaptığımız el yapımı çikolatalar tezgahımızda bulunur. Kışın narlı çikolatayı ve Beyoğlu çikolatasını kendim yapıyorum. Fırsat buldukça tezgaha yeni bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum. Kullandığımız çikolatanın ham maddesi ise Mabel’dendir. Fabrikadan alıyorum sonra şekil vererek satışa sunuyorum” ifadelerini kullandı. Mabel çikolatanın Türkiye’de 1947 yılından itibaren kaliteli çikolata üretimiyle meşhur olduğunu belirten Gürses, çikolataların özelliklerini anlattı.

Gürses, “Aksaray’da 6 yıldır kaliteli çikolata satarak müşterilerimize hizmet veriyoruz. Tüm ürünlerimiz belirli bir miktarda aralıklı olarak İstanbul’dan kargolanıyor. Ürünler azaldıkça sipariş veriyoruz, taze üretilen çikolatalarımız işletmemize de taze olarak geliyor. Glikoz, glüten ve başka herhangi bir katkı maddesi içermiyor. Çikolatalarımızda katkı maddesi olmadığı için uzun süre bekletilmez” dedi. Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası