banner
Esnaf

‘Yılbaşında ne hediye alsam?’ diye düşünenlere

balkış, “uyguladığımız indirimle ve hazırladığımız hediye paketleriyle birlikte sevdiklerinizi mutlu etmek artık daha kolay. zira hediye vermek de en az almak kadar iyi hissettirir” aksaray”da kültür parksite alışveriş merkezi içerisinde..

‘Yılbaşında ne hediye alsam?’ diye düşünenlere
banner

balkış, “uyguladığımız indirimle ve hazırladığımız hediye paketleriyle birlikte sevdiklerinizi mutlu etmek artık daha kolay. zira hediye vermek de en az almak kadar iyi hissettirir”

aksaray”da kültür parksite alışveriş merkezi içerisinde bulunan mağazasını kosgeb desteğiyle açtığını belirten İlker balkış, “İşyerimizi naz balkış adına, 2005 yılında devlet desteğiyle açtık. bu işe parfümle başladık. saat, gümüş kolye, yüzük, cüzdan, tesbih, hediyelik eşya, kozmetik, makyaj malzemesi ve aksesuar çeşitleriyle ürün yelpazemizi genişlettik. İnstagram sayfamız naz_gumus_saat üzerinden de satış yapıyoruz. mağazamızda sattığımız ürünlerin hepsi orijinal, üretici firmaların garantisi kapsamındadır” ifadelerini kullandı.


‘hedİye vermek almak kadar İyİ hİssettİrİr”
İlker balkış yeni yıl için hazırladıkları yılbaşı kutusunun içeriğine dair şöyle konuştu: “yılbaşında insanların aile fertlerini, arkadaşlarını ve sevgililerini mutlu hissettirmesi için hazırladığımız, yılbaşı kutumuz var. kutumuzun içine kişiye özel hediyeler koyuyoruz. konseptli hediye kutularımız ile sizin için dopdolu bir armağan paketi oluşturabiliriz. Ürünlerimizdeki yüzde 30″luk indirim müşterilerimizin yüzünü güldürüyor. mağazamızda yılbaşına özel şu an en çok sattığımız ürünler; gümüş kolyeler, bileklikler, kar küreleri, saatler ve parfümler daha fazla rağbet görüyor. uyguladığımız indirimle ve hazırladığımız hediye paketleriyle birlikte sevdiklerinizi mutlu etmek artık daha kolay. zira hediye vermek de en az almak kadar iyi hissettirir. çünkü karşımızdaki insanın mutlu olduğunu görmek ve onun gülümsemesine şahit olmak bizi motive eder.” foto-haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası