banner
Eğitim Genel Gündem

 ‘YKS eğitim hayatının önemli basamaklarından biridir’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS)’na girecek öğrencilere başarılar diledi. Dinçer, yayınladığı mesajında gençlere şu sözleri söyledi:  “Gençler, yıllardır hazırlandığınız ve hayatınızın dönüm..

 ‘YKS eğitim hayatının önemli basamaklarından biridir’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS)’na girecek öğrencilere başarılar diledi.

Dinçer, yayınladığı mesajında gençlere şu sözleri söyledi:  “Gençler, yıllardır hazırlandığınız ve hayatınızın dönüm noktalarından biri olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı, üniversite hayalleriniz için önemli bir adımdır. Sizler, bizim geleceğimizsiniz. Hayatın çok uzun süren ve umutsuzluğa düşülmemesi gereken bir süreç olduğunu unutmamalısınız. Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. Sınav sonrası alacağınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayatın olduğunu kesinlikle unutmamak gerekmektedir. Bu vesileyle bugüne kadar sizlerin yetişmesinde her türlü fedakârlığı üstlenen öğretmenlerinize, her zaman yanınızda olan desteklerini esirgemeyen ailelerinize teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilere üstün başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YKS’nin eğitim hayatının önemli basamaklarından biri olduğu söyleyen Dinçer, üniversite sınavına girecek öğrencilere zihin açıklığı diledi.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası