banner
Asayiş

Zabıta ekiplerinden kaldırım işgali denetimi

Zabıta Müdürlüğü ekipleri; cadde ve sokaklarda yayaların geçişine engel oluşturan tezgah sahiplerine yasal işlemlerin uygulanacağını hatırlattı Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin..

Zabıta ekiplerinden kaldırım işgali denetimi
banner

Zabıta Müdürlüğü ekipleri; cadde ve sokaklarda yayaların geçişine engel oluşturan tezgah sahiplerine yasal işlemlerin uygulanacağını hatırlattı

Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Aksaray’ın farklı bölgelerinde denetimler gerçekleştiren zabıta ekipleri, işyeri sahiplerine uyarılarda bulunarak vatandaşların kaldırımları daha rahat kullanabilmeleri ve alışverişlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için kurallara uyulması gerektiğini aktardı.

Cadde ve sokaklara, kaldırımlara gelişigüzel konulan malzemeler bir yandan kötü bir görüntünün oluşmasına neden olurken diğer yandan vatandaşların kaldırımları kullanırken zorlanmalarına neden oluyor. İşyeri sahiplerine ilk olarak sözlü uyarılar yapan zabıta ekipleri, kurallara uymayan işyerleri hakkında gerekli işlemin yapılacağını da ifade etti. Kurallara aykırı bir şekilde tezgâh açıp satış yapan seyyar satıcılar ve esnaflara rutin denetimler yapılmaya devam edecek. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası