banner
Gündem

Zabıtadan izinsiz tabelalara karşı uyarı

BELEDİYE EKİPLERİNCE YAPILAN UYARIYA RAĞMEN VERİLEN SÜRE SONUNDA SAHİPLERİNCE KALDIRILMAYAN TABELALAR AKSARAY BELEDİYESİ EKİPLERİNCE KALDIRILIYOR Aksaray genelinde sürdürülen çevre kirliliğiyle mücadele kapsamında çalışmalar gerçekleştiren Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yol..

Zabıtadan izinsiz tabelalara karşı uyarı
banner

BELEDİYE EKİPLERİNCE YAPILAN UYARIYA RAĞMEN VERİLEN SÜRE SONUNDA SAHİPLERİNCE KALDIRILMAYAN TABELALAR AKSARAY BELEDİYESİ EKİPLERİNCE KALDIRILIYOR

Aksaray genelinde sürdürülen çevre kirliliğiyle mücadele kapsamında çalışmalar gerçekleştiren Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yol kenarlarındaki düzensiz ilan reklam tabelalarını kaldırıyor.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yetki ve sorumluluk alanındaki meydan, bulvar, cadde ve refüjlerde izinsiz asılan reklam tabela ve direklerin kaldırılması için harekete geçti. Çevre ve görüntü kirliliğine neden olmasının yanı sıra izinsiz asılan branda ve afişler, gelişigüzel konuşlandırılan tabelalar hususunda vatandaşlardan gelen şikâyetleri de değerlendiren ekipler izinsiz asılan malzemeleri kaldırdı. Öte yandan kamuya açık alanlarda reklam ve tabela yönetmeliği hükümlerine aykırı olarak tabela, afiş, el ilanı ve branda asanlara uyarıda bulunan zabıta ekipleri, kent estetiğini olumsuz yönde etkileyen, çevre ve görüntü kirliliğine sebep olan kişilerle mücadeleye devam edileceğini belirtti.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası