banner
Asayiş

Zehir tacirleri yakayı ele verdi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışma başlattı. Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat..

Zehir tacirleri yakayı ele verdi
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışma başlattı.

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Sultanhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, T.T. ve M.K. isimli şahısların üzerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramalarda; 30 gram metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlem başlatıldı.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası