banner
Gündem

Jandarmadan Kadına yönelik aile içi şiddetle mücadele programı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadele kapsamında, özellikle kadın ve çocuklara yönelik her türlü şiddetin önlenmesi amacıyla her alanda eğitim, bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları sürüyor. Bu..

Jandarmadan Kadına yönelik aile içi şiddetle mücadele programı
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadele kapsamında, özellikle kadın ve çocuklara yönelik her türlü şiddetin önlenmesi amacıyla her alanda eğitim, bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda; Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince, İçişleri Bakanlığının Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Projesi çerçevesinde, Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde bulunan öğretim görevlileri ve öğrencilere, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlemesine yönelik yapılan program düzenlendi. Programda kadınlar ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz olsun engellemek adına hayata geçirilen Kadın Destek (KADES) uygulamasının kullanımı ve uygulamanın sağladığı kolaylıklar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası