banner
Spor

Kuzeyboru sezona iddialı isimlerle hazırlanıyor

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kuzeyboru, ligin tamamlanmasının ardından transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Birçok tecrübeli isimle görüşen Kuzeyboru Spor Kulübü yönetimi anlaşma sağladığı isimleri sosyal medya hesaplarından paylaştı…

Kuzeyboru sezona iddialı isimlerle hazırlanıyor
banner

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kuzeyboru, ligin tamamlanmasının ardından transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Birçok tecrübeli isimle görüşen Kuzeyboru Spor Kulübü yönetimi anlaşma sağladığı isimleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

ANNA LAZAREVA KUZEYBORU’DA

Kuzeyboru yıldız isimlerden biri olan ve geçtiğimiz sezon Atlanta Vibe takımında forma giyen Rus milli pasör çaprazı Anna Lazareva ile sözleşme imzaladı.

PASÖR MEVKİ BUKET GÜLÜBAY ‘A EMANET

Macaristan’ın Vasas Óbuda takımında görev alan pasör Buket Gülübay ile sözleşme imzalandı. Kulüp kariyerine VakıfBank altyapısında başlayan Buket, 4 CEV Şampiyonlar Ligi, 3 Kulüpler Dünya Şampiyonası, 3 Sultanlar Ligi, 3 Türkiye Kupası, 2 Türkiye Süper Kupası ve 1 Challange Cup şampiyonası kazandı. İlk uluslararası deneyimini Vasas Óbuda ile yaşadı. 1999 doğumlu ve 1.84 cm boyundaki başarılı oyuncu bu sezon Macaristan’da şampiyonluğa ulaştı. A Milli Takım formasını da giyen başarılı oyuncu Buket Gülübay, İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyonluk yaşayan kadroda yer almıştı.

LİBERO GÖREVİNE ALEYNA SEVİM TRANSFERİ

Kulüp libero mevkisinde görev yapan Aleyna Sevim ile sözleşme imzaladı. İlbank altyapısında yetişen 27 yaşında 1.74 cm boyundaki Aleyna, 2024-2025 sezonunda Kuzeyboru forması ile sahada yerini alacak.

MARGARITA KURILO KUZEYBORU’DA

Geçtiğimiz sezon Dinamo Moskova takımında forma giyen Rus milli smaçör Margarita Kurilo ile sözleşme imzalandı. Rusya Milli Takımı formasını giyen Margarita, Rusya’da sürdürdüğü kulüp kariyerinde önemli başarılar elde ederken Lokomotiv Kaliningrad, Yenisey Krasnoyarsk, Uralochka-NTMK takımlarının formasını giydi.

ROMANYA’LI YILDIZ NASYA DIMITROVA İLE ANLAŞMA

Kulüp, geçtiğimiz sezon Romanya’nın Rapid București takımında forma giyen Bulgaristan Milli Takım oyuncusu Nasya Dimitrova ile sözleşme imzaladı. Orta oyuncu pozisyonunda görev yapan tecrübeli oyuncu kulüp kariyerindeki başarıların yanı sıra Bulgaristan Milli Takımı ile FIVB Challenger Cup’da şampiyonluk yaşadı.

TÜRK VOLEYBOLUNUN TECRÜBELİ İSMİ GÜLDENİZ ÖNAL KUZEYBORU’DA

Türk voleybolun tecrübeli ismi deneyimli smaçör Güldeniz Önal ile sözleşme imzaladı. Kulüp kariyerinde önemli başarılara imza atan Güldeniz Önal, Milli takım formasıyla da 1 Avrupa Oyunları şampiyonluğu, 2 Avrupa ikinciliği, 1 Altın Ligi ikinciliği ve 1 Akdeniz Oyunları ikinciliği yaşayan Güldeniz Önal, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda Türkiye’yi gururla temsil etti.

VIETNAMLI YILDIZ THUY YENİ SEZONDA AKSARAY’DA

Japon ekibi PFU Blue Cats’te forma giyen Vietnamlı yıldız voleybolcu Tran Thi Thanh Thuy ile sözleşme imzalandı. Uluslararası arenada gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren 1997 doğumlu smaçör yeni sezonda Aksaray seyircisi ile buluşacak. Thuy, Asya Kulüpler Şampiyonası, Vietnam ve Tayland Ligi şampiyonluklarının yanı sıra milli takım kariyerinde de önemli başarılar elde etti.

GENÇ YETENEK AYŞE ÇÜRÜK KUZEYBORU’DA

Geçtiğimiz sezon takımımıza katılan ve sezonu Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde kiralık olarak tamamlayan genç yetenek Ayşe Çürük, 2024-2025 sezonunda Kuzeyboru forması ile sahada yerini alacak.

ORTA POZİSYONA BÜŞRA GÜNEŞ TAKVİYESİ

Türk voleybolunun yetenekli ve deneyimli isimlerinden Büşra Güneş yeni sezonda Kuzeyboru forması giyecek. Orta Oyuncu pozisyonunda görev yapan 1.90 boyundaki başarılı oyuncu kariyerinde Yeşilyurt, PTT, Türk Havayolları ve Çukurova Belediyesi ile sahada yerini aldı.

JANSET İLE YOLCULUĞA DEVAM

Orta oyuncu mevkisinde görev yapan deneyimli milli oyuncu Janset Cemre Erkul ile sözleşme yenilendi. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası