banner
Gündem

12 bin 550 öğrenciye trafik eğitimi verildi

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında 12 bin 550 öğrenciye trafik eğitimi verildi. Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Okul öncesi ve okul çağındaki çocukların trafik kurallarını uygulamalı öğrenmelerini..

12 bin 550 öğrenciye trafik eğitimi verildi
banner

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında 12 bin 550 öğrenciye trafik eğitimi verildi. Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Okul öncesi ve okul çağındaki çocukların trafik kurallarını uygulamalı öğrenmelerini ve alışkanlık kazanmalarını sağlamak amacıyla yaptırılan, Trafik Eğitim Parkurunda 2023-2024 eğitim öğretim yılında toplam 12 bin 550 öğrencimize Trafik Güvenliği ve Temel Trafik konularında teorik ve uygulamalı eğitim verilmiştir.  Temel Trafik Güvenliği konusunda bilinçli bir nesil yetiştirmek adına eğitim faaliyetlerimiz karalılıkla devam edecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası