banner
Spor

1989 adını yarı finale yazdırdı

Kadınlar Voleybol 1.Lige Yükselmek için Çeyrek Final D Grubunda mücadele eden temsilcimiz Aksaray 1989 SK grubun son maçında Tekirdağ temsilcisi Kapaklı Site SK ile karşı karşıya geldi. Maç öncesi her..

1989 adını yarı finale yazdırdı
banner

Kadınlar Voleybol 1.Lige Yükselmek için Çeyrek Final D Grubunda mücadele eden temsilcimiz Aksaray 1989 SK grubun son maçında Tekirdağ temsilcisi Kapaklı Site SK ile karşı karşıya geldi.

Maç öncesi her iki takımın da yarı finali garantilediği maçta kazanan 3-0’lık skor ile Kapaklı Site oldu. Aksaray 1989 D grubu 2.si olarak yarı finale yükseldi. Temsilcimiz Aksaray 1989 SK yarı final maçlarında dört takımın yer alacağı 1.Grup’ta mücadele edecek.

Aksaray 1989 takımı, Eczacıbaşı II, Manavgat Belediyespor, Betaspor ile yarı final grup maçları 23-24-25 Şubat tarihlerinde Eskişehir’de oynanacak. Grupta ilk iki sırayı alan takımlar finale yükselecek. Aksaray Egemen gazetesi olarak yarı finallerde Aksaray 1989 Spor’a başarılar dileriz.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası