Gündem

23 Nisan’ın başkanından tüm okullara bank talimatı

baŞkan yazgi, koltuĞunu ÖĞrencİlere birakti   aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı nedeniyle koltuğunusezaikarakoç ortaokulu öğrencilerine bıraktı. yeni başkan okullara bank ve yeni..

23 Nisan’ın başkanından  tüm okullara bank talimatı
banner

baŞkan yazgi, koltuĞunu ÖĞrencİlere birakti
 
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı nedeniyle koltuğunusezaikarakoç ortaokulu öğrencilerine bıraktı. yeni başkan okullara bank ve yeni projeler için talimat verdi.
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı dolayısıyla sezaikarakoç ortaokulumüdürü mehmet ali arslan, matematik Öğretmeni yılmaz altundiş ve ile 4 öğrenciyi makamında ağırlayan belediye başkanı haluk Şahin yazgı, koltuğunu yaren koç isimli öğrenciye bıraktı. yeni başkan yaren koç, öğrencilere ne istediklerini sordu. Şehri de görmek istedikleri hizmetleri sordu.
okullarda öğrencilerin bank istediğine karşılıksız bırakmayan yeni başkan, okullara bank sevk edilmesi talimatı verdi. aksaray”da ilk kez düzenlenen çocuk festivali ile 2.”si düzenlenecek olan kitap fuarına davet herkesi davet etti.   
başkan yazgı, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı münasebetiyle kendisini ziyarete gelenberen kurt isimli öğrenciye dekoltuğunu bıraktı. yeni başkan, aksaray”a hayvanat bahçesi yapılmasını ve çocuk oyun parklarına daha fazla oyuncak konulmasını istedi.  
belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise öğrenci başkanları tek tek dinledi. Öğrencilere hedef ve ideallerini soran başkan, bunun için çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
tüm çocuklarının 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlayan başkan yazgı, kendisini ziyarete gelen öğrencilere hediyeler verdi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası