banner
Asayiş

4 magandayı jandarma yakaladı

Aksaray’da bir  köy düğününde korku ve panik yaratacak şekilde silahla havaya ateş eden 4 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şahıslara para cezası uygulandı. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ‘Mutluluğa Kurşun Sıkma..

4 magandayı  jandarma yakaladı
banner

Aksaray’da bir  köy düğününde korku ve panik yaratacak şekilde silahla havaya ateş eden 4 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şahıslara para cezası uygulandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ‘Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma’ projesi kapsamında sorumluluk bölgesinde  düzenlenen düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla havaya ateş etme sonucu meydana gelebilecek olayların önlenmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı düğünlerde, silahla havaya ateş etme olaylarının önlenmesi amacıyla görevlendirilen sivil/resmi ekipler tarafından icra edilen denetimlerde, Ortaköy İlçesinde 3 köy düğünü ile Güzelyurt ilçesinde yapılan bir düğünde 4 şahsın silahla havaya ateş ederek, genel güvenliği kasten tehlikeye soktuğu tespit edildi. Ekipler 4 kişiyi yakalayıp gözaltına aldı. Ayrıca magandalara idari para cezası uyguladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla ateş etme olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde eğlence faaliyetlerini icra etmeleri için titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası