banner
Gündem

‘7/24 vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz’

AKSARAY BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ 7\24 VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE Aksaray Belediyesi, günün her saatinde vatandaşların ulaşması ve acil durumlarda koordinasyonu sağlamak için çağrı merkezleri ile 7/24 hizmet veriyor. Belediye ekipleri, çağrı merkezleri..

‘7/24 vatandaşlarımızın  sesine kulak veriyoruz’
banner

AKSARAY BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ 7\24 VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Aksaray Belediyesi, günün her saatinde vatandaşların ulaşması ve acil durumlarda koordinasyonu sağlamak için çağrı merkezleri ile 7/24 hizmet veriyor.

Belediye ekipleri, çağrı merkezleri üzerinden aldığı mesajları ilgili birimlere ileterek koordinasyonu sağlıyor.

Gece gündüz demeden vatandaşların sesine kulak verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Çağrı Merkezimiz ile vatandaşlarımızın istek ve taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Sağladığımız koordinasyonla vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti tam zamanında vermenin gayreti içerisinde çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Aksaray Belediyesi tarafından verilen birçok belediyecilik hizmetlerinin taleplerinin yapıldığı çağrı merkezleri üzerinden; bebek taksi, huzurlu yaşam aracı ve barınma ihtiyacı gibi sosyal projelerden gelebilecek istek ve taleplerin yanı sıra yağmur, kar, fırtına gibi hava olaylarında yaşanan olumsuzluklarda vatandaşların sesine kulak veriliyor. Aksaray Belediyesi yetki ve sorumluklarında olan her türlü konunun değerlendirildiği çağrı merkezine günün her saatinde 444 55 68 No’lu telefon numarasından ulaşılabiliyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası