banner
Gündem

Açılışa Bakan Muş katılacak

BAŞKAN DİNÇER; “AÇILIŞA VE MAHALLLE İFTARIMIZA TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR” Cuma Kapalı Semt Pazarı’nın açılışına katılacak olan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, açılış sonrası mahalle halkıyla iftar sofrasında bir araya gelecek. Aksaray..

Açılışa Bakan Muş katılacak
banner

BAŞKAN DİNÇER; “AÇILIŞA VE MAHALLLE İFTARIMIZA TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Cuma Kapalı Semt Pazarı’nın açılışına katılacak olan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, açılış sonrası mahalle halkıyla iftar sofrasında bir araya gelecek. Aksaray Belediyesi tarafından son yıllarda modern kent görünümünün gereği olarak semt pazarı alanlarının kapalı olması için şehir genelindeki birçok çalışma yapılmıştı. Şifahane Mahallesi’nde  bulunan Cuma Pazarı da bu çalışmalardan biri olurken, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, pazar alanındaki çalışmaların tamamlandığını  ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımı ile bugün (5 Nisan) saat: 18:00’de açılacağını aktardı.

Dinçer konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Uzun yıllar boyunca kullanılan Pazar alanının ihtiyaçları tam anlamı ile karşılamaması üzerine yenileme çalışması başlatıldı. Pazar alanının daha kullanışlı hale gelmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında deforme olmuş çatıları söküldü ve alt yapı eksiklikleri giderildi. Alt yapısının tamamlanması ile birlikte zemin iyileştirme ve betonlama çalışmaları ile birlikte çatı kaplamaları da yapıldı.  Cuma Semt Pazarı yenilenmesi ile birlikte toplamda 3 bin 300 metrekarelik kapalı alanda hizmete alındı. Cuma Pazar alanında yapılan yeni çelik çatı konstrüksiyonları, ilerleyen süreçte güneş enerji santrali kurulabilecek biçimde projelendirildi. Pazar esnafının ve 3 mahallede ikamet eden vatandaşların iklim şartlarından etkilenmeden kullanacağı Kapalı Pazar alanı 5 Nisan Perşembe günü (bugün) saat: 18.00’de açılacak. Bir dizi ziyaretler için Aksaray’a gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, açılışın ardından pazar alanında kurulacak mahalle iftarında vatandaşlarla bir araya gelecek.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası