banner
Gündem

AK Parti Heyeti Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek olan Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti heyeti, yetkililerden son gelişmeler hakkında bilgi aldı. Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu,..

AK Parti Heyeti Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu
banner

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek olan Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti heyeti, yetkililerden son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, ilgili birim amirleriyle birlikte sağlık alanındaki yatırımların en önemlilerinden biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni binasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

‘DİŞ SAĞLIĞI NOKTASINDA İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAK’

Milletvekili Cengiz Aydoğdu incelemelere ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek olan binadaki çalışmaları yerinde inceledik. Yüklenici firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Yapımı tamamlanacak olan merkezimizin içerisinde 50 ünite bulunacak. Diş sağlığı noktasında tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek çok modern bir sağlık kompleksini ilimize kazandırıyoruz. Sağlık tesisin ilimize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanlığımıza, il başkanımız ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘SON SİSTEM VE DEPREME DAYANIKLI OLACAK’

50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise, “Halkımıza yakışır modern sağlık tesisini kazandırmanın mutluğu içerisindeyiz. Son sistem makineler, ameliyat olanakları ve ileri teknolojik imkânlarla halkımız hizmetin en güzeline kavuşacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde, Sağlık Bakanlığımızın desteğiyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimize hayırlı olsun.”

‘SAĞLIK ALANINDA YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK’

AK Parti hükümeti olarak birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da yatırımların sürdüğünü kaydedenAksaray İl Başkanı Hamza Aktürk de, “2023 yılında çalışmaları başlayan ve 2024 yılı içerisinde71 milyon 713 bin TL’ye tamamlanması planlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz 50 üniteli ve içerisinde son teknoloji cihazlar olacak. Bölgenin ihtiyaçlarını da karşılayacak kapasitede modern bir merkezin kazandırılmasında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık BakanlığımızDr. Fahrettin Koca’ya, Aksaray’ımız için gece gündüz demeden çalışan Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası