banner
Gündem

AK Parti heyetinden Vali Kumbuzoğlu’na ziyaret

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİN TÜM PAYDAŞLARI İLE İSTİŞARE İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ’’ AK Parti heyeti, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı..

AK Parti heyetinden Vali Kumbuzoğlu’na ziyaret
banner

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİN TÜM PAYDAŞLARI İLE İSTİŞARE İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ’’

AK Parti heyeti, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ile birlikte Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti heyeti olarak yaptıkları ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Dinçer, yerel seçimler sürecini tüm kurumlarla irtibat halinde yürüteceklerini söyledi. Dinçer “Belediye hizmetlerimizi 5 yıllık görev sürecimizde olduğu gibi bu süreçte de titizlikle devam ettiriyoruz. Şehrin tüm paydaşları ile görev sürecimiz boyunca istişare içerisinde olduk. Yaptığımız ziyaretlerimizde memnuniyetle karşılanıyoruz.  İnşallah yeni süreçte de bu memnuniyeti artırmaya yönelik çalışmalarımız olacak. 31 martta tüm Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de milletimizin iradesi sandığa yansıyacak. Bu yaptığımız ziyaretlerimizde seçim sürecinin demokratik şartlar altında yürütülerek Aksaray Yüzyılını başlatmayı umut ediyoruz”dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası