banner
Asayiş

Akrabasının otomobiline sopayla saldırdı

Aksaray’da Rıza D. (50), sopayla akrabasının park halindeki otomobiline sopayla zarar verdi.  O anlarda çevredekiler tarafından cep telefonuna kaydedildi. Polis, Rıza D.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olay, Şifahane Mahallesi’ndeki Aksaray..

Akrabasının otomobiline sopayla saldırdı
banner

Aksaray’da Rıza D. (50), sopayla akrabasının park halindeki otomobiline sopayla zarar verdi.  O anlarda çevredekiler tarafından cep telefonuna kaydedildi. Polis, Rıza D.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Şifahane Mahallesi’ndeki Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi otoparkında meydana geldi. Meral D., damadı Doğan D. ile tedavi için geldiği diş merkezinin otoparkına 51 plakalı otomobilini park etti. Ardından diş merkezine girdi. Bir süre sonra akrabaları Rıza D., otomobiliyle, otoparka geldi. Rıza D., Meral D.’nin otomobiline sopayla saldırdı, ardından da aracına binip hızla uzaklaştı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Durumu fark eden Meral D. ve damadı Doğan D. durumu polise bildirip şikâyetçi oldu. Polis, kaçan Rıza D.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası